Un studio vesel si elegant

Solicitarea acestui proiect a venit din partea unei familii din Tulcea ce se pregateau pentru intrarea fetei lor la facultatea de medicina din Bucuresti, o adeloscenta draguta si mereu cu zambetul pe buze.
Studioul avea deja parchet, usi, gresie, faianta, sanitare asa ca am pornit amenajarea micului apartament tinand cont de aceste detalii.

Pentru dormitor am ales o linie simpla de mobilier in alb marcata de influnta oceanica a culorii de pe perete. Camera a fost animata de tablourile din perete unde tanara proprietara si-a putut pune amprenta prin imaginile alese sa umle ramele.

Livingul pastreaza aceeasi linie minimalista insa accentul este pus pe galbenul folosit atat la mobilier cat si la unul dn pereti.

In aceeasi camera este gandita si zona de studiu compusa din clasicul birou si cateva rafturi.

Bucataria este liniara si semiopenspace cu livingul, motiv pentru care am pastrat aceeasi linie si aceleasi culori ca in living. Zona este totusi separata de o usa glisanta de sticla in spatele careia se afla un top inalt de servit masa.

Baia a ramas in intregime asa cum a fost preluat apartamentul, elementele alese integrandu-se perfect in designul propus pentru restul locuintei.

Fiind vorba despre un studio, spatiul de depozitare a fost optimizat la maxim existand in present 2 dulapuri de haine, un cuier si un pantofar la intrare, zone de depozitare in cadrul mobilierului de living si birou, compartimentarea bucatariei care ascunde pe langa plita, hota, cuptor, frigider si o masina de spalat rufe si nu in ultimul rand dulapiorul din baie.

Bugetul alocat acestui proiect a fost de aproximativ 5500 euro care a cuprins: mobilier, perdele si draperii, corpuri de iluminat, electrocasnice, alte accesorii.

Desi am lucrat la un proiect de design pentru un apartament mic am dorit realizarea unui fond unitar cu texturi naturale pe care am aplicat accente tari.