Un apartament cald si primitor

Pentru acest apartament, cu o suprafata de aproximativ 70 mp situat intr-un ansamblu residential din Bucuresti, solicitarea a venit din partea unui cuplu tanar care si-au dorit un proiect de design interior cald si primitor pentru cele 3 camere, 2 bai si o bucatarie open space.

Proiectul de amenajare a fost complet si a constat in schimbarea gresiei si faiantei din bai, a parchetului si a usilor.

Compartimentarea s-a pastrat aproape integral, mai putin pe zona bucatariei, pentru care am optat la prelungirea unui perete pentru o mai buna delimitare, pastrand totusi conceptul de open space.

Bucataria si livingul au fot gandite pe zone cu destinatii diferite, dar care sa fie inglobate in acelasi concept unitar: zona de depozitare prevazuta cu dulapuri placate cu oglinda fumurie, zona propriu zisa de living marcata de o canapea si mobilier minimalist, o zona de dining care isi remarca eleganta prin masa si scaune cu aer clasic si nu in ultimul rand bucataria cu linie dreapta, minimalista, ce se dovedeste a fi destul de impunatoare prin sticla aleasa dintre corpurile de mobilier.

Baia de serviciu, denumita asa in primul rand datorita suprafetei de 2.5 mp, inglobeaza pe langa sanitare si un dus realizat din gresie cu hidrizolatie dedesupt.

Dormitorul matrimonial pastreaza aceeasi linie si paleta coloristica, este simplu si usor feminin.

Baia mare este accesata din dormitorul matrimonial si se diferentiaza mult de restul amenajarii prin culorile vesele pentru care am optat.

Dormitorul mic inglobeaza un dressing foarte mare cu usi glisante, un birou si un divan. Momentan, acest dormitor deserveste atat ca dressing cat si ca birou sau camera de oaspeti.

Proiectul de design interior al apartamentului a fost concentrat pe culori calde, pamantii cu mici accente.

Tot mobilierul este realizat la comanda si produs de Design Concept Interioare, materialele folosite fiind pal, mdf, sticla, oglinzi.

Pentru acest proiect de amenajare s-au alocat aproximativ 20000 de euro care au cuprins gresie, faianta, sanitare, parchet, usi, mobilier, decoratiuni, electrocasnice. Implementarea a durat aproximativ 3 luni.