Living in stil rustic si modern deopotriva

Amenajarea unui living de 23 mp situat in Bucuresti, relativ aproape de centru.

Proprietarii sunt mari iubitori ai muntelui si naturii, motiv pentru care, ne-au cerut o amenajare care sa ii reprezinte atat pe ei cat si stilul lor de viata.

Din acest motiv am ales sa combinam stilurile rustic si modern intr-o atmosfera cat mai confortabila.

S-au folosit piatra decorativa pentru un perete si bar combinate cu placari cu pal melaminat de culoarea nuc, parchet din lemn masiv alb lacuit pentru podea, un semineu electric, canapele din material textil, jaluzele japoneje tip panel din canepa  si doar 2 elemente de mobilier: o biblioteca in acelasi material si culoare ca placarile de lemn si o masa.

Contrastul dintre elementele reci ce compun amenajarea si anume piatra si parchetul, este estompat de lemnul folosit atat pe perete, cat si pentru amenajarea barului, precum si de semineul electric care inlocuieste clasicul calorifer incalzind asfel camera atat la propriu cat si la figurat.

Pentru decorarea ferestrelor, pastrandu-se acelasi design, s-au folosit  jaluzele stil japonez, cu o latime de aproximativ 80 cm din canepa, care schimba astfel complet idea designului rustic, aducand-o mai aproape de stilul amenajarii moderne.

Un element indraznet propus in prezenta amenajare este masuta din mijloc, aleasa din mdf vopsit lucios, in culoarea iasomie, usor antichizata, element care, ales astfel, defineste personalitatea puternica si nonconformista a proprietarilor.

Amenajarea poarta stampila autencitatii, intr-o oaza de liniste absoluta, in care elementele te aduc mai aproape de natura.

Despre aceasta amenajare puteti citi si aici: casamea.ro