Amenajare in stil minimalist

Apartament cu 3 camere de 70 mp amenajat in stil minimalist.

Amenajarea s-a facut cu mobilier realizat din Pal lucios prepomderent alb, cu sticla pe alocuri si mici pete de culoare reci la mobilier si calde in rest.

Livingul si bucataria sunt open space, trecerea dintre ele fiind marcata de o mica biblioteca tip figure cu vedere pe ambele parti. Mobilierul din bucatarie este de culoare alb murdar cu usi in partea de sus albastru marin. Livingul este mobilat cu 2 elemente simple, mobilier minimalist alb cu gri petrol si o canapea gri deschis. In aceasi nota de alb si gri sunt si perdeaua si draperiile; perdeaua este realizata din voal iar draperiile sunt tip black out (bumbac si material sintetic). Parchetul, triplu stratificat, ales in culoarea stejarului, armonizeaza cele 2 camere prin caldura materialului si a culorii alese; trecerea dintre bucatarie si living nu este evidenta datorita alegerii aceluiasi tip si a montarii lui in mod continu in ambele zone.

Dormitorul matrimonial este amenajat in acelasi stil minimalist, cu dulapuri si noptiere placate cu sticla vopsita alba. Patul este tapitat, tapiteria din material textil bumbac, amestec cu sintetic este asortata cu draperia si pernele. Motivul frunzelor de stejar de pe tapiteria patului, a perenelor si a dreaperiilor incurajeaza parchetul, acelasi ca in living si aduc o nota de caldura camerei.

Biroul – un spatiu de lucru placut, cald si foarte luminos.
Amenajat in aceea nota de alb preponderant, cu parchet stejar, este mobilat doar cu o canapea, un dulap si clasicul birou. Pentru geamuri s-au folosit rolete tip zebra de culoare alba ce permit patrunderea luminii naturale mai mult decat clasicele perdele.

Prin acest tip de amenajare s-a dorit crearea unei locuinte romantice, relaxante si linistitoare.