Amenajare in culori tari si stil minimalist

slide1Apartament cu 3 camere, 80 mp

Pentru acest apartament amenajarea s-a facut in stil minimalist cu mici elemente de design contemporan.

Este un apartament in care designul s-a pus accent pe nuante tari si reci de mov, lila si roz in combinatie cu caldura data de nuc si stejar alese pentru parchet si o parte din mobilier.

Bucataria mica a acestui apartament ne-a determinat sa renuntam la unii pereti si sa o facem semi open space cu livingul, pastrand aceeasi tema pentru design in ambele camere, cu maxim de functionalitate.

Culoarea tare de mov aleasa ca predominanta in living si bucatarie este atenuata de petele de culoare alba ale peretilor mobilierului.

Pastrand trendul in materie de amenajare, pe unul din peretii din living este aplicat un tapet decorativ in aceleasi nuante, concomitent cu sticla aleasa pentru peretele opus care face parted din bucatarie.

Dormitorul matrimonial pastreaza aceeasi linie de design si materiale alese, si intr-o nota moderna, are special conceput si o zona de lucru.

Camera copilului iese din tiparul liniilor drepte restului amenajarii, insa pastreaza paleta de colori din restul locuintei: lila cu alb si nuc.
Mobilierul ales este unul ergonomic, functional si vessel in acelasi timp.

Locuinta amenajata astfel denota personalitate prin coloristica puternica aleasa ca element major in decorare.