Design interior Restaurant/Bar

Existand tot mai multe canale de socializare online, oamenii incerca sa pastreze totusi contactul verbal prin reuniuni in locuri publice. Astfel, vizita la un restaurant, un bar sau o terasa este un prilej de relaxare si de discutii cu cei apropiati.

Din aceste considerente, spatiile publice trebuie sa ofere cadrul perfect pentru fiecare dintre noi indiferent de ocazie.

In ceea ce priveste aceste spatii, un proiect de design interior pentru un restaurant sau un bar poate oferi proprietarilor afacerii cea mai clara viziune a spatiului ce urmeaza a fi amenajat putand pune astfel accent pe toate elementele importante: functionalitate, ergonomie, stil, eleganta.

La fel ca la locuite, tendinta designului interior al restaurantelor sau barurilor este aceea de a mixa stilurile si de a aduce elemente de origini diferite ca nota personala.

Aflandu-va la inceput de drum sau dorind sa schimbati ceva deja existent intotdeauna se pot crea spatii spectaculoase si fascinante prin jocul de volume si
forme si asta nu este un aspect deloc de neglijat in ceea ce priveste designul interior al unui restaurant sau bar.

O afacere prospera are la baza, pe langa servicii de calitate si un bun management, o imagine puternica, acest lucru regasindu-se in mod deosebit in felul in care spatiul este decorat.

Lucrari realizate