Design interior living

Livingul poate fi definit ca inima caminului, un loc de relaxare si socializare, locul in care iti bei cafeaua Duminica sau stai la o sueta cu prietenii, motiv pentru care trebuie sa acordam o deosebita importanta designului propus.

Deoarece este camera comuna, in amenajarea livingului toti membrii familiei vor sa isi puna amprenta, prin culori, forme sau materiale, conturandu-se astfel, cu ajutorul specialistului, un spatiu unic ce ii reprezinta.

In timp ce designul interior pentru un living mic are la baza construirea elementelor pe inaltime pentru fructificarea spatiului, despre amenajarea unui living cu suprafata generoasa se poate discuta despre o dispunere atat pe orizontala cat si pe verticala cu accentuarea prin culori tari.

Amenajarea livingului exceleaza in ultima perioada prin asocierea elementelor clasice precum canapeaua si masa cu elemente deosebite de design precum un scaun cu linii atipice, cuburi imbracate in materiale textile, oglinzi cu forme deosebite, corpuri de iluminat impunatoare si multe altele.

Materialele folosite in propunerea designului interior pentru living sunt deosebit de importante si pot influenta aspectul per total: accente mediteraneene evidentiate de lemn si piatra, stil contemporan ce se remarca prin prezenta metalului si a sticlei sunt doua dintre directiile catre care se poate orienta propunerea de design interior pentru un living de vis.

Indiferent de stil sau de tema aleasa, designul interior propus pentru living trebuie sa reflecte personalitatea beneficiarilor in egala masura cu restul locuintei si sa ofere confort, functionalitate si nu in ultimul rand un spatiu deosebit.

 

Lucrari realizate