Design interior garsoniera

Amenajarea unei garsoniere poate fi o provocare chiar si pentru un specialist datorita spatiului mic care trebuie optimizat la maxim.

Spatiul de care dispune in general o garsoniera este de regula restrains, insa, cu putina creativitate, proiectul de design interior al unei garsoniere poate crea o locuinta functionala si atractiva.

Se recomada dispunerea elementelor pe verticala, impartirea si delimitarea zonelor de odihna si primire a oaspetilor, armonizarea tuturor elementelor cu ajutorul accesoriilor si decoratiunilor.

Zona de odihna poate fi delimitata de cea de primire a oaspetilor prin panouri decorative din mdf gravat, panouri de sticla sau chiar draperii din material grele.

Cel mai nou tip de garsoniera intalnit este cel cu bucataria open space a carei organizare necesita o atentie sporita. Bucataria poate fi delimitata de restul garsonierei prin mese de tip bar, panouri decorative sau orice alt element de mobilier cu dubla functionalitate.

Pentru amenajarea unei garsoniere sunt necesare aceleasi etape ca in cazul locuintelor mai mari cu mentiunea ca aici trebuie sa integram mai multe elemente in acelasi spatiu.

Culori calde in tonuri deschise, imaginea unui spatiu fluid, accente putine dar tari date de decoratiuni sunt doar cateva idei de pus in aplicare in cadrul unui proiect de design al unei garsoniere.