Design interior dormitor

Dormitorul reprezinta camera din locuinta in care petrecem cel mai mult timp si in care confortul este pe primul loc.

Cand discutam despre amenajarea dormitorului, chiar daca acesta reprezinta o camera privata, personalitatea beneficiarului trebuie sa se regaseasaca in totalitate.

Culori calde dar impunatoare, draperii din materiale “grele”, joc de lumini de intensitate slaba, un pat impunator asociat cu elementele de décor potrivite, toate armonizate cu putina imaginatie pot crea un dormitor cu stil.

Elementul central al unui dormitor este patul, fie ca vorbim despre unul simplu, tapitat, baldachin sau altele, insa pentru un design interior al dormitorului cat mai reusit recomand ca uneori sa reorientati atentia catre alte zone precum: un tapet deosebit, o mica piesa de mobilier, un tablou, placarea peretelui din spatele patului, etc.

Designul interior al unui dormitor trebuie sa asterne visele impletite cu atentie indifferent ca discutam despre un stil modern sau classic.

Oricare ar fi tema aleasa, amenajarea dormitorului nu trebuie neglijata, atentia va fi concentrata catre crearea unui spatiu placut, vesel si aerisit.

Lucrari realizate