Design interior casa

Confort, creativitate, concept…acestea sunt cuvinte ce ar trebui sa defineasca un proiect de design interior pentru o casa sau o vila.

Fiecare dintre noi ne dorim o casa de vis in care sa ne relaxam si sa petrecem timp cu prietenii si familia si in care functionalitatea sa sa imbine perfect cu partea estetica, insa, atunci cand discutam despre amenajarea casei sau a vilei, sunt o multime de lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul inca din faza de proiectare.

De la compartimentare la flux, de la finisaje la mobilier si decoratiuni, de la iluminatul natural la iluminatul artificial, fiecare element ales poate reprezenta uneori o provocare pentru beneficiar, motiv pentru care, un proiect de design interior al casei poate ajuta si stimula imaginatia ajungand ca in final amenajarea casei sa devina o activitate placuta.

Pasii de urmat atunci cand discutam despre un proiect de design interior pentru o casa sau o vila trebuie punctati corect pentru ca in final lucrarea sa transpuna in realitate dorintele beneficiarilor.

Discutiile interactive cu beneficiarii pentru a intelege stilul de viata si nevoile, vizitele in magazine pentru a determina alegerile catre care se indreapta, studiul direct pe proiectul 3D sunt doar cativa dintre pasi atunci cand se doreste o amenajare completa a casei sau vilei beneficiarilor.

Imaginea virtuala din proiectul de design interior al casei va transpune in realitate visele si stilul de viata ale beneficiarului.

Lucrari realizate