Design interior birou

Din ce in ce mai multi dintre nou au nevoie de un spatiu de lucru acasa fiind avantajati de liniste, de un spatiu confortabil si de evitarea pierdetii unui timp important in traffic, motiv pentru care amenajarii biroului de acasa trebuie sa acordam cel putin aceeasi atentie ca restului locuintei.

Indiferent ca discutam despre o camera de sine statatoare dedicata sau de un mic coltisor in orice alta camera propunerea designului biroului de acasa trebuie sa exceleze in confort sifunctionalitate.

Psihologii ne avertizeaza ca atentia celui care lucreaza de acasa poate fi perturbata tocmai de locatie si ca atare amenajarea biroului de acasa trebuie sa urmeze aceleasi principii ca biroul de la serviciu.

Ideal ar fi, daca spatial ne permite sa dedicam o camera pentru amenajarea biroului de acasa care sa abunde de lumina naturala si spatiu aerisit, altfel, designul biroului de acasa trebuie integrat in propunerea transmisa pentru restul lociuntei.

Functionalitate, estetica si originalitate sunt cuvitele ce ar trebui sa defineasca propunerea de design pentru birou. Spatiul trebuie bine organizat si optimizat indiferent ca este un birou de dimensiuni mici sau mari. Mobilierul in sine poate fi o piesa importanta pentru restul amenajarii iar ca material se poate opta pentru ceva atipic precum metal sau sticla cat si pentru clasicul lemn.