Design interior baie

Amenajarea baii reprezinta un capitol uneori destul de complicat care se datoreaza in mod deosebit spatiului limitat.

In cele mai multe cazuri, baile nu sunt foarte generoase, motiv pentru care propunerea designului interior pentru baie nu trebuie sa contina culori tari in cantitate mare sau accesorii inutile. Uneori alegerea unor finisaje unitare pot fi completate cu succes de piese mici de diverse culori ce pot da astfel o alta tonalitate intregii amenajari a baii.

Compartimentarea precum si dispunerea sanitarelor sunt elemente esentiale in cazul amenararii baii si de acea este important ca in cazul proiectelor pornite de la 0 sa se porneasca discutia de la acest punct.

Un rol deosebit de important in designul interior al baii il reprezinta dispunerea placilor de gresie si faianta: asociere simpla de 2 sau 3 culori, placi de dimensiuni mari imbinate cu placi de dimensiuni foarte mici, mosaic si piatra naturala puse in evidenta de un iluminat simplu.

Indiferent ca discutam de un stil clasic sau unul modern, in prounerea de design interior a baii nu sunt de neglijat nici materiale precum sticla sau oglinzi aparute in majoritatea bailor, materiale ce inlocuiesc gresia si faianta deja foarte cunoscute.

O baie eleganta si rafinata poate oferi beneficiarului un confort sporit.