Design Concept by Alexandra

Pasiunea mea pentru designul de interior a inceput inca din copilarie cand adoram orele de desen si ceea ce purta denimirea pe atunci de lucru manual; pe langa asta obisnuiam sa rearanjez vechiturile, sa mazgalesc peretii si sa confectionez diverse obiecte, activitati ce erau percepute mai degraba ca nazbatii decat inclinatie artistica.
Mai tarziu, nevoia de a-mi exprima ideile s-a materializat prin studiile de specialitate in cadrul carora am dobandit atat notiunile tehnice necesare realizarii proiectelor cat si notiuni generale de forma, culori si materiale pe care sa le pot pune in practica. Orientarea spre detaliu si dorinta de a da viata fiecarui spatiu m-au facut sa optez pentru activitatea de designer de interior.
Iubesc ceea ce fac pentru ca pot transpune in ceva finit pasiunea mea pentru frumos, pentru culoare si pentru forme. Nu ma regasesc intr-un stil anume ci mai degraba in spatiu si persoana, motiv pentru care gasesc fiecare proiect o poveste ce impleteste visele fiecaruia in ceea ce numim “acasa”. Personal, consider ca nu trebuie sa ne amenajam locuinta dupa trenduri ci mai degraba dupa personalitatea si stilul de viata al fiecaruia.
A fi designer de interior nu reprezinta pentru mine o meserie ci un stil de viata ce implica studiu, analiza si devotament.
In plan personal ma caracterizez ca fiind o perfectionista incurabila, mereu vesela si usor visatoare.
In prezent, pe langa proiectele la care lucrez cu mare drag, am dezvoltat impreuna cu partenerul meu de viata si business o mica fabrica de mobila la comanda care vine in completarea cererilor de amenajari interioare. Este un domeniu care s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada si care imi da mie sansa de a pune putin accent si pe designul de produs oferind astfel beneficiarilor obiecte unicat.
Pe parcursul activitatii mele am avut ocazia sa particip la diverse evenimente care au avut ca tema designul de interior si despre care puteti citi la rubrica special dedicata.