Concurs: Design interior pentru un camin de vis

Termeni si Conditii Concurs: Design interior pentru un camin de vis

Art 1. Organizator

Organizatorul concursului “Design interior pentru un camin de vis” este SC FASHION HOME CONCEPT SRL, cu sediul in Str. Postasului nr. 2, Bucuresti, înregistrata la registrul Comerţului nr. J40/8182/2007, cod fiscal nr. RO 21630432S.R.L. prin intermediul site-ului socielle.com/demo/dci si este comunicat prin:
– Intermediul sitelui socielle.com/demo/dci/concurs
– Intermediul paginii de Facebook oficiala a companiei: https://www.Facebook.com/interiordesignconcept
– Intermediul site-ului www.design-concept.ro si a paginii oficiale de Facebook
– Intermediul site-ului www.casamea.ro si a paginii oficiale de Facebook https://www.Facebook.com/www.casamea.ro
-Intermediul publicatiei Domus si a paginii oficiale de Facebook https://www.Facebook.com/RevistaDomus

Art. 2 Premiul

Premiul oferit in cadrul concursului consta in:
• O propunere de design interior realizata de designerul Alexandra Stancu cu randari 3D pentru un spatiu ce nu depaseste 100 mp utili.
• 15% discount la orice comanda de mobilier in urma propunerii de design interior oferit de Design Concept

Art. 3 Locatia spatiului

Premiul poate fi revendicat doar pentru un spatiu care se afla in Bucuresti.

Art 2. Conditiile de participare

La concursul “Design interior pentru un camin de vis” poate participa orice persoana fizica de pe teritoriul Romaniei, care sa fi implinit varsta de 18 ani pana la 30 aprilie 2013.

Art 3. Mecanism de participare si inscriere la concurs

Pasul 1. Raspunde intr-un comentariu pe pagina oficiala a concursului la intrebarea “De ce ai nevoie de ajutorul nostru?”
Pasul 2. Recompenseaza anuntul publicat pe pagina de Facebook cu un Like si transmite-l printr-un Share si prietenilor tai

Art. 4. Restrictii de participare

La concursul “Design interior pentru un camin de vis” nu pot participa persoanele angajate la SC FASHION HOME CONCEPT SRL, casamea.ro, revista Domus, precum si rudele de gradul I ai acestora.

Art 5. Durata Concursului

Concursul se desfasoara in intervalul: 1 mai – 31 mai 2013

Art 6. Extragerea si anuntarea castigatorului

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti in data de 01 iunie 2013

Art 7. Anuntarea Castigatorului, Revendicarea Premiului

Anuntarea numelui castigatorului se va face in data de 05 iunie 2013 si va fi anuntat pe pagina oficiala a concursului, si pe pagina oficiala de Facebook. Castigatorul va fi instiintat pe mail de un reprezentant al Fashion Home Concept SRL Participantii la concurs sunt responsabili pentru furnizarea de date corecte la inregistrare (adresa de mail); in cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat datorita unei adrese de mail invalide si/sau nu isi revendica premiul in termen de 30 de zile, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul. Contravaloarea premiului nu se acorda in bani iar premiul nu poate fi cedat altei persoane.

Art 8. Alte conditii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica conturile de Facebook si adresele de mail ale participantilor pentru a exclude posibilitatea fraudarii concursului utilizand conturi de Facebook false. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi pe viitor adresele de mail pentru transmiterea de newslettere. Participarea la promotie implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in acest document.
Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila.